Zondagmorgen… koffietje, muziekje, erg relaxed weekend tot nu toe…

Gisteren was een erg fijne dag. Vrijdagavond was ik helemaal op na een erg drukke week op het werk, dus heb ik niet veel meer ondernomen op vrijdagavond. Zaterdagochtend ben ik op tijd opgestaan en ben ik een uur langs het strand gaan hardlopen in het kader van de training voor de halve marathon in Oktober. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken! Ik hou me redelijk goed aan mijn trainingschema, maar 21km hardlopen is toch wel een heel eind! Het strand hier is overigens geen tropisch strand met superhelder water zoals je dat in de omgeving van Brisbane hebt, maar het is toch een erg fijn strand van een heel grote baai (Port Phillip Bay), en het is maar 1km van mijn apartement vandaan, dus lekker dichtbij:

Daarna heb ik in de buurt een ontbijtje gescoord en ben ik naar Portsea gereden, helemaal aan het andere eind van de baai. Reden was om daar een duikshop te bezoeken die veel duiken orgainseren in de omgeving. En het was een goed excuus om een stukkie met de oude mercedes rond te cruisen!

Op de sateliet foto hierboven is 1 waar ik woon en 2 waar de duikshop in Portsea is, wat iets meer dan 100km is. Dus het is een behoorlijk grote baai. En nadat ik wat gekletst heb met de mensen van de duikshop ben ik behoorlijk enthousiast geworden om snel weer het water in te gaan. Wel moet ik dan een warmer duikpak aanschaffen, want op dit moment is het water maar zo’n 14 graden en in de zomer warmt het maar op tot zo’n 20 graden. Een heel stuk kouder dan in Brisbane!

Op de weg terug naar huis ben ik nog op een paar mooie plekjes gestopt om van het uitzicht te genieten:

En om een foto van deze poserende dame te maken smiley:

Gisterenavond ben ik nog naar een erg gaaf concert geweest van Augie March, een redelijk bekende Australische band die er mee ophoudt. En ik wilde ze nog wel graag even meepikken. Het was in een erg mooie oude zaal, dus de ambiance was top.

Nu moet ik er snel vandoor want heb over een half uurtje in de stad afgesproken om te gaan lunchen.

Tot gauw weer.