Hoi allemaal,

Bij deze wil ik iedereen die nog steeds de moeite neemt (en alle andere mensen die ik ken) om deze weblog te checken (ookal hou ik hem niet zo goed meer bij de laatste maanden) een ontzettend goed nieuw jaar wensen! Hopelijk wordt 2010 een knaller!!!

Er zit alweer ruim een week op met de familie in ozzy. En wat een week… we hebben al heel wat gezien van Australie en het blijkt dat het schema dat ik heb samengesteld toch redelijk druk is. Maar volgens mij zitten er toch her er der wel wat gaatjes in om te rusten. En dan kan ik mooi de volgende dag weer voorbereiden. Maar ja, als je in twee weken wat van Australie wilt zien dan moet er behoorlijk wat gelopen, gereden en gevlogen worden! En dat doen we dus ook.

Over een paar weken een uitgebreider verslag. Maar bij deze alvast een ontzettend goed en gezond 2010 gewenst van mij en de rest van de familie:

PROOST!