Het is erg fijn om na twee en een halve maand weer een eigen plek te hebben. En het voelt al meteen als thuis, want het is heel leuk ingericht. Iets wat je niet vaak ziet als je een gemeubileerd apartement huurt. Vaak is het goedkoop ingericht om het te kunnen verhuren, maar dit apartement is van een meid die op dit moment in het westen van het land werkt en tijdelijk haar plek verhuurt. Afgelopen vrijdagavond ben ik ingetrokken. Hieronder een paar foto’s:

Ik heb inmiddels een fiets gekocht om de omgeving omveilig te kunnen maken. Het is een old-skool modelletje geworden zonder versnellingen en met ouderwetse terugtraprem. Heb hem in deze winkel gekocht die bij mij in de straat zit: http://www.theindianbicycleshop.com/gents.html

Nu nog een fiets om te kunnen sporten en een auto om echt mobiel te zijn. Ik heb de afgelopen dagen een paar testritten gemaakt in oude volvo’s, met als absolute favoriet, deze unieke uitvoering… wat een beauty! Althans dat vind ik, de meningen zijn verdeeld: http://www.carsales.com.au/Tig/UI/PagePopup.aspx?R=7105865&PhotoID=5385351&h_mid=4415219&f_mid=&c_mid=4414491&pid=140973&tabID=304744&tsrc=allcarhome

Ik wil ook nog naar een paar oude mercedessen gaan kijken, maar ik ben er nog niet over uit wat het gaat worden.

Afgelopen week heb ik mijn manager voor de eerste keer ontmoet om kennis te maken en mijn eerste project te bespreken. Het lijkt me een goede gozer en mijn eerste project is bij Cadbury, een chocolade fabriek. Hopelijk is de werksfeer er net zo gezellig als hun website: http://www.cadbury.com.au/ Hun kantoor ligt precies 1km van mijn apartement en het kantoor van Innogence (nieuwe werkgever) ligt 400 meter verder op dezelfde weg! Dus voor mij geen verloren woon-werk tijd, lekker op t fietske naar het werk! Super! Het is nog even wachten tot het nieuwe visum binnen is en dan weer aan de slag! Hopelijk gaat dat deze week gebeuren.

Dat is het weer even vanuit het winterse (graadje of 15 overdag) Melbourne…