Ik ben inmiddels weer twee dagen terug in Brisbane na de vakantie in Zuid Afrika.

Ik heb nog geen tijd gehad om een verhaaltje te tiepen, maar heb alvast een aantal foto’s gelecteerd voor het verhaal.

De rondrit door Kruger National Park was erg gaaf, maar de Sardine Run Expedition was helaas een grote tegenvaller… vooral het weer en de hoge golven hebben roet in het eten gegooit, maar ook andere dingen zaten behoorlijk tegen. We konden maar 3 van de 9 dagen het water op… Binnenkort een verslag.

Hier alvast wat foto’s.

Een van de regels, je mag absoluut niet de auto uit:‘s Avonds op de uitkijk voor neushoorns, olifanten en tijgers met een wijntje:

Neushoorns schieten met prins Bernhard:Op de uitkijk:Olifantje komt naar de auto toe… gasgeven!!!Giraffe in de zonsopgang op de Afrikaanse vlakte:Krokodil probeert een jong nijlpaardje te pakken:Yummie:Aan het einde van de dag bij een waterhole een hele horde buffalo’s zien komen drinken was geweldig:Bezorgde blik na vier dagen niet op het water te zijn geweest:Zeker als het weer inmiddels prachtig is:En dan lijkt het toch zover te komen dat we het water op gaan… blijdschap:Rondvlucht in ultralight:Wandeling in de omgeving als we dan toch niet het water opkunnen:Of een lokale houswarming bijwonen:Op het water een lucky shot:En eindelijk wat actie in het water, dolfijnen op jacht naar sardines:Net als de haaien die vanuit alle hoeken aan komen zwemmen:En vogels die vanuit de lucht het water in komen gestort op zoek naar een maaltje: